Over mij:

Ik ben Marcel Koot, een (over)enthousiaste jongeman die nieuwsgierig is naar mogelijkheden. Wil van alles doen en meemaken. Dit heeft geresulteerd dat ik, zeker in de jaren 80 en 90 lekker aan het "jobhoppen" ben geweest. Ik heb van alles gedaan en overal gewerkt.

Van schilder in de bouw, autospuiter, reclamemedewerker, productiemedewerker, catering, café uitbater tot alles wat je in de horeca kan doen. Nooit beroerd om ook de housekeeping bij te staan of in de spoelkeuken te staan.

Na ruim 12 jaar in de horeca in hotels, restaurants, café en campings te hebben gewerkt, heb ik 2005 het roer omgegooid en ben de beveiliging in gegaan bij MPL beveiligingsdiensten. Dit beviel mij erg goed en besloot om niet meer te gaan vliegen. Het bedrijf werd in 2012 overgenomen en onderdeel van een wereldwijd opererend bedrijf. In 2014 ben ik daar weggegaan. Helaas was het de tijd geworden van; Iedereen pay-roll en nul-uren contracten tegen zeer lage lonen.

Dit heeft mij doen besluiten dat ik per 1 september 2016, mijn enthousiasme en energie ook kan gebruiken voor mezelf en mijn gezin en voor mezelf te gaan beginnen. Werken met plezier zit mij in het bloed waardoor ik ook (bijna) altijd kan en wil werken, stilstaan is niet aan mij besteed. Het is natuurlijk een gok maar ik weet zeker dat de keus juist is geweest; ik ben ZZP-er !

Ik heb voor de naam dienstverlening gekozen omdat ik mij niet wil richten op één beroep. Dan had ik ook bij een werkgever kunnen blijven. Ik ben veelzijdig en werk ook dusdanig. Mijn specialisaties zijn: Beveiliging, huisschilder, horeca, arbeidstrainer en chauffeur van met name bruidsauto's. Maar wanneer u iets anders wilt, kunnen we samen natuurlijk ook om de tafel en naar uw wensen kijken en wat ik voor u of uw organisatie kan betekenen.