Na bijna 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt in de beveiliging, ben ik in 2016 als zelfstandige begonnen.
Veel ervaringen en idee├źn opgedaan in die periode o.a. in de evenementen, portierswerk, objecten, COA's, surveillance diensten en zorginstellingen. Ik heb veel dingen gezien en meegemaakt waarvan ik denk: Dat kan anders en dat is hetgeen ik dan ook wil doen en uitstralen.
De beveiliger van tegenwoordig is niet alleen armen over elkaar heen, stoer en strak voor zich uitkijkend en kort van woord.

Nee, de beveiliger van tegenwoordig is een gastheer die graag met een lach met mensen praat, hulpvaardig is, op een evenement ook stiekem een klein dansje doet, maar wel duidelijk is met wat wel en niet mag en natuurlijk flexibel inzetbaar is.
Hij is het aanzicht voor zijn opdrachtgever en zichzelf ... dat vind ik.

Er is veel vraag van bedrijven of ik kan of iemand heb voor receptie diensten, brand/sluitronden, nachtbewaking, etc.

Tot op heden deed ik veel alleen en kon niet aan vele aanvragen voldoen.

Per 2022 komt Lars Hoogenboom mij bijstaan in het invullen van diensten. Ik ken Lars al een aantal jaren waardoor ik kan zeggen dat de kwaliteit en service van Koot beveiliging hoog in het vaandel staat en zal blijven staan.

Ik heb al bij enkele evenementen de beveiliging mogen doen en regelen tot tevredenheid van de klanten. Wanneer de evenementen weer mogen zal Koot beveiliging zeker weer van de partij zijn.

o.a. Brasswood festival Nunspeet, Carolina festival in Dieren, Het Foute tentfeest Nunspeet en  Rockin' at the Drive-in Barn in Sint Oedenrode. 

Met Sam en Shirley heb ik al enkele speurklussen gehad, in de haven van Hoek van Holland (naar personen en narcotica), ROC Landstede en GPS Nunspeet (naar narcotica).

prev next

Sinds 2019 het vaste gezicht aan de poort bij Calduran in Harderwijk tijdens de zomer- en winterstop. Ook verricht ik daar hand en spandiensten waaronder onderhoud- en opknapwerkzaamheden.

https://www.calduran.nl/

prev next

Wanneer het Zonnebloem schip aan de kant ligt in de winter en er groot onderhoud wordt gedaan was ik voor de nare corona periode ook de vaste wachtman. Ik "woonde" in die periode dan op het schip. Nu wordt het intern opgelost, wie weet volgende winterperiode weer.

prev next

Een grote opdrachtgever van mij is Rob de Winter van Reaction Security. Voor hem ben ik door heel Nederland wel te vinden, testlocaties, horeca ondersteuning, pandbewaking, terreinbewaking soms alleen, soms met meerdere collega's en soms als hondengeleider, maar altijd met veel plezier. Sinds 2021 train ik daar ook met mijn honden.

https://reaction-security.com/

prev next

Voor Kevin van As van KVA beveiliging ben ik regelmatig te vinden bij thuiswedstrijden van SVB Spakenburg en Sparta Nijkerk. Soms heeft hij ook een (klein) evenement en dan ben ik natuurlijk ook van de partij. Kevin komt altijd wel even een kijkje nemen, praatje maken en toont belangstelling in jou als collega. Hij luistert dan ook naar je en vaak wanneer je graag een verandering zou willen zien om de werksituatie te verbeteren, dan is het de keer erop voor gedaan. Op de foto sta ik met Steven de planner en rechterhand van Kevin.
https://www.kvabeveiliging.nl/

prev next

Jan Mankesstraat 61

8072 ZB Nunspeet

06 42630855

Nederland

info@kootdienstverlening.nl